Afspraak? Bel 011/637132

Uren:

Woensdag: 16 uur tot 19 uur
Zaterdag: 8u30 tot 12 uur

Terugbetaling en tarieven:

- Intake gesprek gedurende 1 uur: 55 euro
- Opvolg gesprek gedurende 30 minuten: 30 euro

Ik ben Iverna Vrancken en behaalde in 2019 mijn diploma voedings- en dieetkunde aan de UCLL te Leuven. Dankzij mijn passie voor gezonde voeding/levensstijl en om mensen te helpen heb ik mijn diploma als erkend diëtiste gehaald.
Als diëtist eindigt het niet bij gezonde voeding. Er zijn heel uiteenlopende vragen over voeding en diëten die bij een diëtist terecht komen. Gezonde voeding ligt altijd aan de basis van mijn adviezen. Al zal ik de hulpvraag van de zorgverlener of arts/specialist vooropstellen om een persoonlijk advies te kunnen geven.
In ons vakgebied is het belangrijk dat je steeds op de hoogte bent van de nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en studies. Daardoor hou ik me up te date door deel te nemen aan bijscholingen.
Elke leeftijdsgroep kan bij mij terecht voor aangepast voedingsadvies. Je kan bij mij terecht voor o.a. vermagering, voeding bij zwangerschap, diabetes, allergieën, intoleranties, hart- en vaatziekten, maag- en darmproblematiek, vegetarische/veganistische voeding,…